Vad är The Wolfpack?
The Wolfpack är Färjestad BK:s officiella supporterklubb. Den senaste säsongen (13/14) slutade vi på ett medlemsantal av 492 unika medlemmar. Medlemsrekordet härstammar från säsongen 06/07 som slutade med 1186 medlemmar, detta är naturligtvis målet att slå varje säsong.
 
Vad gör ni?
Vår uppgift är att engagera och föra samman Färjestadssupporters från rikets alla hörn, som stöd för Sveriges bästa hockeyförening. Detta gör vi genom att vi aktivt arbetar för en bättre organiserad klack i Löfbergs Lila Arena samt med bortaresor. På våra bortaresor får våra medlemmar möjlighet att se sitt lag på bortaplan och visa sin egen kärlek. Detta för att föra fram vårt lag till många fler SM-Guld. En annan av våra centrala uppgifter är att vi producerar souvenirer exklusivt för våra medlemmar. Dessa säljer vi till priser så nära inköpspris som möjligt, detta ger mycket bra priser. Med vår nya hemsida hoppas vi också kunna öppna en webbshop så våra medlemmar från andra delar av landet också ska få en möjlighet att visa sin lagtillhörighet. Naturligtvis arbetar vi också med medlemsrabatter för våra medlemmar.
 
Hur styrs The Wolfpack?
Arbetet i The Wolfpack leds av en demokratisk styrelse på 8/10 personer varav 3 är ersättare dvs 5/7 personer med rösträtt.
 
Styrelsen består av:
Ordförande Benny Sjöström (PR- Medie- Arena- och Marknadsansvarig)
Kassör Rose-Marie Eriksson
Ledamot Hans Nyman (Reseansvarig)
Ledamot Linda Strand Lundberg (Vice ordförande, Webb- och sociala medieransvarig)
Ledamot Carola Knudsen (Sekreterare, Medlemsansvarig)
Suppleant Lars-Åke "Larsa" Olsson 
Suppleant Melina Michea
Suppleant Sofia Johansson

Allt styrelsearbete sker naturligtvis helt ideellt, och vi tar inte ut någon som helst ersättning.
 
Vad kostar det?
Att bli medlem i The Wolfpack kostar 100kr för enskild medlem, 300kr för familj samt 3 000kr för livstidsmedlemskap (enskild).
 
Historia
The Wolfpack bildades 16:e januari 1986 under namnet Guld Soporna efter SM-Guldet samma år. Säsongen 94/95 byttes namnet till det nuvarande, Färjestads supporterklubb The Wolfpack.